Post by blansocorsungter on Mar 5, 2022 13:49:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують все ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Custom Skin Creator Minecraft Zábava ida
Не працював би на моєму планшеті Lenovo
Контроль не чудовий
Не вдається завантажити збережені ігри, що блокуються щоразу, коли їх видаляють. Витрачено 5 баксів
Розрядження акумулятора!! Дійсно виснажує мій телефон? Чому? Я грав в емуляції цієї гри на тому ж телефоні, і моя батарея була нормальною. Офіційні релізи Doom і Doom 2 виснажують мій телефон!! Поясніть, будь ласка, чому? Doom завжди приголомшливий. Люблю цю гру.... але давай
З Ultimate DOOM почалася ця одержимість! Усі знають, що DOOM є одним із найлегендарніших шутерів, коли-небудь створених. Цей порт не тільки є чудовим виконуваним файлом, щоб насолоджуватися таким ідеальним FPS, але й увесь безкоштовний додатковий вміст робить цю гру ОБОВ’ЯЗКОВОЮ, якщо ви буваєте в кабінеті лікаря чи в банку, метро, поїзді тощо. Це DOOM!
Той самий точний порт, що й Switch (на краще чи на гірше), за винятком того, що тут елементи керування неймовірно плавні та непостійні. Прицілювання — це боротьба, і він краще реагує на «клацання» камери, але це не виглядає природним. Налаштування чутливості прив’язані як до руху, так і до прицілювання, що якось нудно. Було б добре мати можливість регулювати кожну вісь окремо. Вхід у BNET дійсно безглуздий, але це не найгірша річ у світі, якщо ви знаєте свій логін.
DOOM Akcija kwte
Потрібна підтримка контролера
так, я купив і doom, і doom 2 приблизно місяць тому, перестав грати на деякий час, нещодавно перевстановив і зіткнувся з проблемою з оновленням, меню завантаження в головному меню не працює, насправді воно як би зупиняє гру і тільки, будь ласка, аудіо в головному меню не знаю, чи є це проблема з моєї сторони, оскільки я вже кілька разів намагався виконати чисту інсталяцію або цю проблему потрібно виправити з оновленням, тому що не варто залишати її таким чином
будь-яка підтримка контролера?
Жахливо оптимізовані, жахливі елементи керування, і вони на тонну сповільнювали музику. На жаль, грати просто не дуже весело, і я хотів отримати хороший портативний досвід Doom.
Шкода, що я слухав існуючі огляди повторного контролю бути жахливо. Я можу тільки підтвердити, так вони жахливі. Сторона, яка запитує мої гроші назад. Ледве відтворюватися. Я б не слухати інших оглядів, тому що у мене не було ніяких проблем з андроїд рімейк цій же грі кілька років тому, і припустив, що це було те ж саме додаток, але я дуже сумніваюся, що це - я пам'ятаю таку жахливу гру і не купив би знову, повинен бути інший римейк загибелі.
Це Doom, так що не варто заблукати. Я справді хотів би якимось чином налаштувати сенсорне керування, оскільки кнопка взаємодії, що знаходиться ліворуч, трохи незручна.
Не працює на Motorola Moto G8.
У ньому є помилка: якщо ви завантажуєтеся прямо на уступі, ви відразу падаєте і застряєте. Вони повинні додати чит noclip, щоб дозволити нам обійти такі проблеми.
Ігри не завантажуються. Гра не працює з моїм зовнішнім контролером.
Досить весело. Але я не знаю, чи це тільки я, але у мене ВЕЛИЧНА ПРОБЛЕМА, що я не можу змінити зброю. Я можу відкрити екран вибору зброї, але не можу використовувати жодну із зброї. Це дуже шкідливо для гри, і я сподіваюся, що ви зможете це виправити найближчим часом.
Гра грає добре, як очікувалося, однак функція «Завантажити гру» наразі не працює, тому якщо ви помрете, поверніться в ангар. Я відчуваю зависання при спробі завантажити гру. Я надіслав їм електронний лист про цю проблему, але якщо більше з нас займуться цим, вони, швидше за все, вирішить проблему швидше. Я оновлю свій огляд після виправлення помилки.
чому рахунок? не хочу мати обліковий запис. відшкодовано через це та незграбне керування
чудово нарешті побачити це від Bethesda. для 5 зірок, будь ласка, додайте підтримку контролера, виберіть рівень, змініть кнопку відкритих дверей на щось інше. як спливаюча кнопка з лівого боку, яка з’являється, коли ви підходите достатньо близько до дверей або вимикача. автоматичний вогонь також підійде для звичайних гравців. також можливість змінити фон кордону буде круто. деякі параметри налаштування для hud також були б чудовими.редагувати*зараз обліковий запис bethesda зламано :/
Тепер, коли проблема з зависанням гри під час завантаження збереження вирішена, це досить надійний мобільний порт DOOM.
Я не міг пройти повз збійного екрана входу, щоб спробувати. сором.
найгірший порт з існуючих. Bnet drm можна не помітити, але елементи керування непридатні для використання, а аудіо є чітким відривом від версії snes. заощаджуйте свій час, створюючи копію оригіналу та грайте в тег черепа.
Це чудово, я грав у це на своєму ноутбуці, але грати на телефоні непросто; більше свободи в налаштуваннях було б чудово. (Зв’язування клавіш, стилі керування тощо)
І знову, заплатив за Doom, завантажив і встановив, Відкрив і... чорний екран, відповіді немає. Ви думаєте, хтось із Playstore перевірить? (Acer CB515) А де функція відшкодування?
Можливо, це просто мій телефон, але це Doom. Завантаження не повинно займати багато років. Він повинен автоматично перебувати в альбомному режимі, який з причини завантажується в портретному режимі. Наскільки я можу сказати, елементи керування не налаштовуються, що засмучує, оскільки принаймні Delta Touch дозволяє це зробити. Чесно кажучи, заощаджуйте гроші і просто купуйте Delta Touch. Це дешевше і має набагато більше варіантів.
Гаразд 3 зірки за фактичну якість, але елементи керування, а також сенсорне колесо зброї та подвійне натискання для певних речей, таких як автоматичний запуск і вогонь, усе це схоже. Cometfon, було б добре, якби ви могли вказати іншу схему для контролю, хоча я маю на увазі, що я люблю doom to death, чоловіче, ви випустили ту саму гру, і я все ще щасливо купую цю гру не коштувала 5 доларів, лише через відсутність на мій погляд хороший контроль
Чудово і все, але я не можу відтворити свій збережений файл
Я вже володію цією грою на кількох пристроях, і це дуже весело, вона працює ідеально, а ігровий процес ідеальний. Я просто ненавиджу контроль. Ой Абсолютно hatw контролю.
Чудова гра, але версія для Android має жахливі елементи керування. Можна керувати на нижчих рівнях складності, але як тільки ви підніметеся вище, елементи керування стануть великим благом. Крім того, опцію «запуск» дуже важко активувати і робить деякі частини гри неперевершеними через елементи керування «бігом». Також важко стріляти і повертатися через погане управління. Видалив гру, але буде перевстановлено, якщо вони вирішать проблему керування.
Гірше керування, ніж у старого порту iPhone
DOOM Märulimängud ijfe
НЕ РОЗУМІЙТЕ МЕНЕ НЕПРАВИЛЬНО. його приреченість. що ти ще хочеш? але... контроль поганий.
купив, не зміг увійти. Цій грі 25 років. Навіщо потрібна вимога до входу. Усе, що це робило, — це розчарувало мене. Повернено.
Він завантажує ігри!! Нарешті!! Отримає 3 зірки , тому що елементи керування OG кращі за нові , все ще хороший порт , мені подобається
Збої при завантаженні збереження. Я люблю цю гру, але буду вдячний за підтримку, щоб виправити це. Буде змінено рецензію після її вирішення.
DOOM Märulimängud koi
Чудова гра, жахливе управління
Контроль відстойний, я намагаюся пограти з контролером xbox one, але не можу знайти його
DOOM 액션 mkwd