Post by blansocorsungter on Mar 5, 2022 13:46:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор точки ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2 2022 version ▞▞▞
Харесах тази игра за известно време. Всички коли и неща в играта имах всичко. Новата актуализация просто отиде👇
7/10 добра игра.Но завиването е лесно, основно прави дрейфа безполезен и се нуждае от по-тесни завои, за да направи дрейфа полезен.
По-добре е да играете с приятели и да актуализирате, за да играете с истински приятели
Обикновено не пиша ревюта за приложения, но ще ъпдейтвам тази игра BB racing 2, симче. Обичам играта много, видях актуализация и ми каза, че играта ще бъде необикновена, след като я актуализирам, не знаейки, че сега стана гадно по начин, че ако поставите две усилвания, да кажем щит и батут, не можете да презаредите ново захранване, докато не се изразходват текущите, технически екип на BB racing 2, моля, прегледайте това и излезте с по-добра актуализация и спрете тези гадни неща👎.
Не е интересно от първото BB състезание, но защо данни 😚🙄😫
тази игра би била наистина добра аз и приятелите ми търсихме добра игра със състезания с бъги, която е мултиплейър, но това не е, жалко, че щеше да се насладим на това, изглежда, че зле играем бум картинг с моите приятели вместо това
Ai е абсолютно разочароващо. Всичко е добре с изключение на AI
Продължава да замръзва. Трябваше да рестартирам телефона си, само за да изляза от играта. Малкото, което всъщност успях да играя, изглеждаше забавно. Може би, ако имате телефон от по-висок клас, всичко ще работи, МОЖЕ би. Имам основен, евтин телефон и на моя телефон играта не може да се играе... Което поражда въпроса... ЗАЩО ДА ПРАВИМ ПРИЛОЖЕНИЕТО ДОСТЪПНО ЗА ТЕЛЕФОНИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГО ПОДДЪРЖАТ Това е загуба на време на потребителите и ще доведе само до повече отрицателни отзиви, като този.
Много е готина особено героите
Това не е лоша игра, но всичко е насочено към покупки на приложения, когато получите рядка възможност да се състезавате за нова кола, играта не ви позволява да спечелите, след което ви дава възможност да закупите колата незабавно, така че освен ако ще купите скъпоценните камъни, необходими, за да получите колата, отнема много време, за да получите по-добри коли.
Страхотно състезателно приложение. Губите много, докато учите веригите, но скоро става по-добре. Вие се състезавате с други хора, така че вашият опит ще зависи от това колко сте добър.Има елемент на балансиране, така че ако се справяте добре, в крайна сметка се състезавате с хора с по-високо ниво. Актуализация: Те са коригирали мощностите. Това означава, че непрекъснато се взривявате или по-лошо, което изсмуква много от забавлението. Ако се наслаждавате на задвижващия елемент, вече не мога да го препоръчам.
Страхотна игра,БРАВО!
Играя тази игра от последните три години, никога не съм бил разочарован, но след последната актуализация този таймер за включване променя вълнението на цялата игра. Истинското забавление от тази игра напълно се загуби след тези актуализации.
Мощността на тази последна актуализация е страхотна, моля, върнете я към старата. Празници е, момче, трябва да добавяте интересни неща, за да подобрите нещата
Обичам играта, но моля, улеснете класирането, повече герои и нови песни, но турнирите просто ви дават карти за усилване. Ще пропусна да получа 10 000 монети 🪙 😢 И направете увеличенията да продължат по-дълго, защото текущата актуализация е прекъсната таймерът за захранване ТАКА МАХНЕТЕ ТОВА СЕГА!!!!
Последната актуализация е bs .... Не ми харесва обратното броене на мощностите по време на употреба, което заема слот, и a.i. мами повече от преди, запазвайки своите бонуси, след като са били ударени, докато играчът губи своите; 0 секунди за зареждане на електрически прозорци.... моля, върнете тези функции обратно
Забавно е, но трябва да изчакате agesssssss, за да се отворят сандъците
Много е хубава с одовлствие я играя. 😃😃😃😃😃😃😃😃
Това е наистина добра игра, бих й дал 5 звезди, но има нужда от данни и актуализиране
Господа с последния ъпдейт го развалихте. Увеличенията, базирани на времето... извинете, но това е забавлението на играта, да създадете стратегия, базирана на избраните от вас бонуси.Сега е практически невъзможно да се конкурирате с "автомобилите", които имат по-високо ниво от вас. Също и повторното хвърляне на хайвера. Хайде, видях, че не само аз се оплаквам. Имахте проблеми преди, но беше приемливо. Бях 2-ри, до друг играч. Ударих и двамата. Когато се възроди, той завърши 1-ви, аз 4-ти. Спрях да играя! Съжалявам. Поправи
Много е добра. Обичам тази игра толкова много, че е забавна за игра, но има един проблем, трябва да има мултиплейър и играта е добра
Супер игра
Те направиха страхотна игра, коригирана малко преди края на 2020 г.. Не можах да разбера защо разработчиците на играта не искат да оставят достатъчно добре сами и да продължат да коригират неща, които не са счупени. След актуализацията на Коледните празници 2021 г. (принудителното) активиране, които са били в употреба, блокираха потребителите да получат всякакви нови захранвания. Например, ако някой е имал захранване с 5 щита, не би могъл да вземе НИКАКВИ НОВИ захранвания, докато СЛЕД използването на щита не приключи напълно. Това направи предизвикателството на играта остаряло.
Тази игра е наистина забавна и невероятно не мога да спра да я играя. Обичайте бонусите и лесното им отключване на нови коли и играчи.
Играта беше добра, най-малката ви актуализация току-що направи играта лоша, когато използвам захранване, слотът трябва да е безплатен.
тази игра е много яка по хубава е от първа част дано има скоро и трета част
Крайно време е да деинсталирам тази игра Без нови карти Само кратки карти Много малки части от печалбата Много реклами с новата актуализация
Най-готината игра в света се надявам да направя и трета част от играта
Вече имам 4,5 ниво на усилвания и мога да спечеля почти всяко състезание и затова му давам оценка 4. Последните промени ще повлияят много на новите играчи. Тъкмо щях да напиша рецензия, че ако имате 4, 5 нива на усилвания, тогава не гледайте добавки, защото няма начин да получите 50 карти с епични увеличения, но познайте какво промениха добавките на 30 минути и го направиха допълнително трудно . Актуализация 26 декември 2021 г. - Новата енергийна система е ужасна
Играта е добра, но състезанието е твърде трудно, за да се играе BB Racing 1 беше добра, обичам я, но две не ми харесва, защото няма опция за мултиплейър игра с приятели и също е твърде трудно
Новата актуализация с таймери за захранване прави играта по-малко интересна, сега е толкова лесно да се спечели, защото други играчи също не взимат бонуси, които да използват срещу вас.
Забранен съм от сървъра поради хакване... Просто искам да направя нов акаунт, но не мога да играя... Пише "този акаунт е забранен от сървъра на играта".
Обичам да давам 5 звезди, ако тази игра има мултиплейър онлайн и офлайн предизвикателство... Като цяло страхотна игра, но актуализирайте играта до следващото ниво с мултиплейър онлайн предизвикателство, моля.
Напълно загубен интерес след последната актуализация, ревизия или загуба на играчи...
Обичам играта и бих искал да й дам 5 звезди, но актуализацията направи скучната, не можете да съберете нова мощност, освен ако по-старите бонуси не са изчерпани и това е глупост
Усеща се като стъпка надолу от оригиналния bbr. Не ми харесва начина, по който получавате нови шофьори, нови коли, нови писти. Не харесвам чакането за кутии за плячка, ограничаването на бонусите, които мога да използвам, ограничаването на песните, които мога да играя до само 2. всички боядисвания зад стената за заплащане. Нищо от това. Предлагам ви първо да опитате оригиналния bbr, той е много по-удобен за играчите.
Готина ееееееее
Изключителна и фантастична игра Но мисля, че трябва да се добавят нови коли, герои и бонуси.
Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game Arcade vput
Моля, направете опция за игра с 6 или 8 играчи. Новата система за захранване е малко досадна