Post by bodasubsrecpo on Feb 23, 2022 1:45:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fidget Spinner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fidget Spinner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sooduskoodid ▞▞▞
▞▞▞ Fidget Spinner 2022 version ▞▞▞
Kas sa tuled selle ideega välja? Ole originaalne n00bz
Miks?
Kas seal saab ka ise oma tehtud spinnereid kasutada???
Parim mang mis on terves maailas tehrud
Ma annaksin sellele kokkuvõttes 5/5, välja arvatud see, et laava väljakutse režiim rikkus selle kohutava sisendviivituse. Lava tapab mu koheselt iga kord, kui saavutan esimese väljakutse 89, mida on võimatu ületada. Ei soovita kellelegi. Annab 5/5, kui lava väljakutsele tehakse värskendusi, et muuta see lihtsamaks ja sisendsõbralikumaks.
Pühkimine pole eriti hästi tehtud. 1 pühkimine on maksimaalne kiirus, siis järgmine on umbes pool sellest kiirusest. See on sellest väga lahti ja vajab parandamist. Mäng ei registreeri ka mõnda pühkimist. Annaks sellele 5 tärni, kui see on parandatud
Mulle see väga ei meeldi ja mis mõte sellel on?
See kustutas kõik mu andmed. Olin tasemel 20 ja logisin sisse ja kõik oli kadunud
See mäng on minu arvates inetu, kui ta ise keerutab
See on hea, kuid see häirib pidevalt, vähendab helitugevust ja mu Android-süsteem peatus, nii et ma pidin selle eemaldama
Võtsin kõik mu ostetud asjad ära😥
5™/5™
Kohutav
Fidget Spinner アーケード wzbw
See mäng oli ok ja see töötab väga halvasti, nii et ma olen sellepärast kustutasin selle
Fidget Spinner Аркадни idgu
Mõttetu
10\10
Mis on elu enam.
mulle meeldib keerutada ja saada oma hinded veelgi kõrgemaks
deveria ter um jeito de salvar a conta.
meh.
Lõõgastav mäng
Fidget Spinner Spillehall twof
Sain selle rakenduse ja see oli hämmastav, et mul pole ühtegi Fidget Spinnerit ja kui seda keerutad, on see nii rahuldav
Mulle see väga ei meeldi, sest liiga palju mängides on igav. Aga see on väga lõbus mäng, kui sul ei ole fidget spinnerit.
Reklaamipõhine mäng HOIA EEMAL
Boi
See on täiuslik
Prügi halvim mäng, kui kunagi mängitud
AXES.io Darbības spēles fhd
superkangelane suurärimees, kellel on, ei ole sama asi, nagu ma armastan sind ja su isa on sama asi nagu ma armastan sind liiga palju, kui ma armastan sind, 30. ja sama, mis ma armastan sind, 30. ja sama asi, kui teha seda viisil, mida me ei tee
Pole mõtet. Kõigil, kes seda saavad, pole elu.
See lakkas töötamast?? Ma mängin Evey Day'i, kuid see ei lisa mu päevatulemusi? Palun lahendage see probleem. Mul on kuni 60 miljardit keerutust, kuid see ei tuvastanud enam minu tulemusi 2,7 miljardilt
Ma armastan seda mängu. Mäletan, et mängisin seda mõnda aega tagasi ja leidsin selle uuesti. Ainus asi, mis häirib, on reklaamid, kuid see pole nagu suur hulk reklaame. 5 tärni! 😀
Tore