Post by bodasubsrecpo on Feb 23, 2022 1:39:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac drahokamov hack ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
K mnohým sa pridáva aj mod hra ...kto to robí
Fruit Block Friends Εύκολα gtn
Flip Skater Sportgames npov
Úžasná hra potrebuje viac úrovní. K mnohým reklamám,
Veľmi pekné na hranie
Je to skvelá hra na hranie
Milujte túto hru. Hra 1629 hovorí, že som vyhral, ale nikdy to nepriznáva. Nútený hrať znova a znova. Milujte hru, ale nie takú, aká je. Ak použijem, páv stále zamrzne.
Celkom dobra
Krásna hra, množstvo reklám je takmer správne, ale príliš veľa. Jediným problémom je, že pre niektorých, aj keď stlačím X desaťkrát, reklama sa stále prehráva. Ale celkovo je to pekný spôsob, ako stráviť pár minút?
Naozaj skvelá hra! Niektoré úrovne boli pomerne jednoduché a niektoré dosť náročné. Dokonca ani reklamy neboli hotové. A dal by som aj ďalšie 2 hviezdičky, ale keď som sa dostal na úroveň 484, hádanky mi začali byť veľmi známe. Vrátil som sa späť-- a áno, napočítal som 5 opakovaní hádanky. Čo sa stalo?? Boli ste práve unavení alebo možno dúfate, že si to nikto nevšimne? Každopádne, snaž sa to už viac neopakovať a dám ďalšie 2 hviezdičky, ak ti na tom naozaj záleží. Obchod?? Neskôr....
Príliš veľa reklám..... Nie je možné preskočiť.. Nie je to hra... Jeho veľká reklama je ejansi... 🙁🙁
Veľa vyskakovacích
Fruit Block Friends Alkalmi kunb
V pohode
Super hra, veľmi pekná, páčia sa mi hádanky. veľmi ma tá hra zaujíma.
Milujem túto hru, že som ju nainštaloval na oba tablety. Veľmi relaxačné. Trochu náročná, ale moja hra číslo jedna.
Páči sa mi hra, ale CESTA k mnohým reklamám! Po každej hre nie je potrebný.
Odpadové a nudné hry
Stále je v hre príliš skoro na presné hodnotenie
Naozaj si túto hru užite, ak sa neodtrhnete, zamestná vás na celé hodiny. Milujte rôzne výzvy, keď stúpate v číslach.
Reklama po každej hre, hádanke, stlačení klávesu atď. Príliš veľa nútených reklám. Únavné, nudné a arogantné. Odinštalovanie.
K mnohým pridáva nedostatok herného času
Chystám sa ho odstrániť, pretože má príliš veľa reklám
Dostanete sa tak ďaleko, potom prestane registrovať vaše kúsky skladačky, takže sa nedostanete ďaleko, aj keď sa hra posúva na ďalšie úrovne
Zobrazujú sa veľmi neuspokojivé reklamy. Neznášam tieto reklamy.
Dobre, zatiaľ to len začalo
príliš veľa reklám robí hru nudnou inak zábavou.
Hra pre najmenších
Dobrá hra. Bolo by to oveľa lepšie s menším počtom reklám.
Toľko reklám
Milujem to tak veľmi...
Dávam len 2 hviezdičky!! Je to preto, že po úrovni 620 alebo tak nie sú k dispozícii žiadne skladačky, ktoré by ste museli riešiť. Túto hru som tak miloval! Ale nie som spokojný s touto skúsenosťou. Prosím vyriešte problém, inak hru odinštalujem!
Dobre. Jednoduchá hra
Neznášam túto hru
Milujem túto hru, ale po úrovniach 900 nedostávam hádanky Vyriešte tento problém čo najskôr V opačnom prípade túto aplikáciu odinštalujem Prečo nedostanem slona?
Páči sa mi hra, máte ďalšiu, kde sú opice na dne, alebo je táto, nech sa vám darí, opravte chybu práve mám Nový telefón
Dobré a zábavné a jednoduché hádanky. Povedzte o tom všetkým svojim priateľom
Hra nefunguje správne.
Veľa reklám tak znepokojuje, takže sa mi táto hra nepáči
Najlepšia tandemová hra, v ktorej sa vám podarí získať ten najlepší pocit, to je to, čo milujem, že bloky sa hrajú ľahko, nie ako papa bubbles, ktoré sa hrajú veľmi ťažko a nudné, z tejto hry nič nemôže odísť, kým nie je hotová.
Dobrá hra je zábavné ju hrať
Zdá sa, že som konečne našiel hru, ktorá je náročná, ale nie príliš ťažká, aby som v nej nemohol pokračovať. Je pekné, že si nemusíte robiť starosti s položkami, ktoré vám pomôžu prejsť tak, ako to robia iné aplikácie.
Je to pekné 👍, ale sťažujem sa, že hra sa skončila na ceste
Fruit Block Friends عمومی anq
Nepáči sa mi, keď musíte získať tri hviezdičky, aby ste dostali kúsok skladačky. Prečo?
Veľmi sa mi páči táto hra ďakujem
Mnohým reklamám po každej úrovni
VYSOKO ODPORÚČANÉ! Jedna z najlepších zápasových hier, aké som hral. Reklamy rešpektujú váš čas. Postup pre ľahké až ťažké úrovne je veľmi pomalý, úroveň 500 som začal musieť znova hrať úroveň 1, aby som vyhral. A čo je najlepšie, nemusíte nič kupovať, aby ste prešli cez úrovne.
Je to skvelá hra, ale musíte ju urobiť viac dôverčivou. Ako vzrušujúcejšie. Choďte z jaskyne do jaskyne alebo džungle do džungle
Fruit Block Friends פנאי nqea