Post by bodasubsrecpo on Feb 23, 2022 1:18:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικός πολλά όλα ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Join & Strike פעולה kxh
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Αλλά η δυσκολία του 2ου σταδίου στο Raid εξακολουθεί να είναι το ίδιο ποσό ανταμοιβής, επομένως δεν έχει πολύ νόημα να το κάνετε εκτός και αν θέλετε περισσότερη συγκίνηση και όχι για αναβαθμίσεις. Προσθέτει πάρα πολλά. Δεν προτείνεται
τόσο εύκολο τόσο καλό τόσο καλό ηχητικό εφέ μου αρέσει από τον εγγονό gis
Καλή απελευθέρωση της διάθεσής μου
Join & Strike Action frz
μήπως με παραλείψει η ενημέρωση; ουάου, τόσο ωραίο παιχνίδι! (η δική μου γλώσσα) brinisa lo kesa de marino; dag lse be da me so
Στο και, είπε ότι δεν υπήρχαν διαφημίσεις, αλλά στο παιχνίδι, υπάρχουν διαφημίσεις. Ψεύτικη διαφήμιση. Ακόμα αρκετά διασκεδαστικό όμως.
"Αυτό το παιχνίδι δεν έχει διαφημίσεις😳" είναι ένα ψέμα, οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές.
Join & Strike Acțiune zocq
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
όταν είναι αυτά τα βίντεο που παρακολουθείτε δωρεάν, δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμο βίντεο. όταν υπάρχουν διαφημίσεις χωρίς παράβλεψη, οι διαφημίσεις είναι πάντα εκεί
Καθόλου άσχημα!
Ομορφη
Είναι εντάξει. Υπάρχουν όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να τα αφήνει μακριά, επειδή νιώθετε ότι παρακολουθείτε διαφημίσεις και διακόπτετε λίγο το παιχνίδι.
Πάρα πολλές διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι μου αρέσει, αλλά είπαν ψέματα για τις διαφημίσεις και δεν μπορώ να ολοκληρώσω ένα επίπεδο με μια διαφήμιση να εμφανίζεται κάθε 5 δευτερόλεπτα.
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση διαφημίσεων, επομένως δεν μπορεί να διεκδικήσει ανταμοιβή αυτή η εφαρμογή αναγκάζει να αγοράσει ένα παιχνίδι
Μου αρέσει περισσότερο το raid μόνο από το raid που δίνω 3 αστέρια.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι τη μέση, αλλά μπορεί να βρεθείτε να παίζετε πιο συχνά από όσο νομίζετε lol.
Ψεύτικη διαφήμιση. Η διαφήμιση για το παιχνίδι λέει ότι δεν έχει προσθήκες. Και μετά ανοίγεις το παιχνίδι και βλέπεις 3 ada στο πρώτο επίπεδο. Εχουν αναφερθεί.
Όλα είναι διαφημίσεις. Δύο ή τρεις διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων ανά επίπεδο 15 δευτερολέπτων. Αυτή η απληστία είναι αδύνατη.
Διασκεδαστικό χρόνο δολοφόνος, αλλά λίγο πάρα πολλές διαφημίσεις και η συγχώνευση δεν λειτουργεί
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις που έρχονται χωρίς επιλογή και δεν δίνουν καμία ανταμοιβή είναι οι χειρότερες
Το Raid 9 είναι δύσκολο, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ Αυτό είναι το αγαπημένο μου σπίτι ποτέ
Τι εννοείς είναι υπέροχο δεν υπάρχουν διαφημίσεις και μου αρέσει που η υγεία του αφεντικού παραμένει, γι' αυτό μου αρέσει πολύ
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, πρέπει να συμμετάσχουμε και να επιτεθούμε στην επιδρομή είναι πολύ ωραία. Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, οπότε του δίνω 5 αστέρια
Εθιστικό παιχνίδι... Αλλά φ**κ διαφημίσεις… Κάθε φορά διαφημίσεις με περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα… Μετά από νίκη ή ήττα, επίσης διαφημίσεις 🤦🤦🤦
Οι διαφημίσεις σας: "Αυτό το παιχνίδι δεν έχει διαφημίσεις 😐", Ψέματα. Το παιχνίδι σας αφορά τις διαφημίσεις. Έχει διαφημίσεις. Για να μην αναφέρουμε ότι το gameplay είναι απλώς ADS
Το πιο ικανοποιητικό παιχνίδι και το ίδιο όπως φαίνεται στη διαφήμιση
Οι ανεπιθύμητες διαφημίσεις μπορούν να συνεχίσουν να εμφανίζονται. Αλλά όταν κάνω κλικ για να παρακολουθήσω τη διαφήμιση, ώστε να λαμβάνω διπλές απαντήσεις παιχνιδιού ανταμοιβών "δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο" παρά τις αμέτρητες προσπάθειες.
Στην πραγματικότητα μου αρέσει
Οι μεγάλοι ροζ εχθροί είναι υπερβολικά επικίνδυνοι, η κάμερα καθυστερεί πολύ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Επεξεργασία: πώς έκανα μια άλλη κριτική
Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και Super, η βαθμολογία είναι απλώς επειδή οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές, δεν μπορώ να το ανεχτώ
Il solito gioco fatto male a pubblicità crescente fino a che non ti stufi....della pubblicità, non del gioco
η διαφήμιση αυτού του παιχνιδιού λέει ότι δεν έχει διαφημίσεις, έχει πολλές διαφημίσεις υπέροχο παιχνίδι πάρα πολλές διαφημίσεις
Το Ad Center είναι αυτό το παιχνίδι.
Μην κάνετε λήψη, είναι ένα παιχνίδι παρακολούθησης διαφημίσεων
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι. Αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω με αυτό το παιχνίδι είναι ότι σας δίνει την επιλογή να λάβετε διπλά νομίσματα για μια διαφήμιση όπως κάθε κανονικό παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε. Αλλά αν κάνετε κλικ στο κουμπί Συνέχεια ή όχι, ευχαριστώ, σας δίνει απλώς μια ώρα ούτως ή άλλως και δεν παίρνετε καν διπλά νομίσματα, επομένως είναι βασικά ένα θηλυκό που προσπαθεί να σας κάνει να κάνετε περισσότερες διαφημίσεις μόνο για χρήματα. προγραμματιστές, αν διαβάζετε αυτό, βάλτε αυτές τις διαφημίσεις, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι έχει πολλές δυνατότητες, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις.
State.io - Erobere die Welt Strategie ibbu
Πολύ επαναλαμβανόμενο
Είναι καλό, αλλά ακόμα και μετά από 100 επίπεδα, δεν μπορώ να πάρω περισσότερα από 5 διαμάντια μεμονωμένα επιπλέον εξαρτήματα χρειάζονται τουλάχιστον 10 διαμάντια, τι χάσιμο καλό παιχνίδι
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά όπως πάντα, υπήρχαν πολλές πολλές διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο ή RAID ΠΟΥ είναι στο παιχνίδι, τα μεγαλύτερα παιδιά είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν και σας δίνουν άδικους τσακωμούς😑
Φαίνεται ωραίο, αλλά πρέπει να δώσουμε περισσότερες επιλογές όπλων και να ενημερώνεται εύκολα
Είμαι αυτοκρατοριασμένη
Ποιος κέρδισε σε τόσο εύκολα, αλλά τι είναι αυτό που κάνετε ένα επίπεδο 2 τόσο δύσκολο, ναι, ξέρετε την πραγματική πορεία
Good time pass παιχνίδι σε κάθε επίπεδο που ενδιαφέρει περισσότερο
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό για να κληθούν τα αφεντικά και η περιοχή επίθεσης μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι
Δεν
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να προσθέσει περισσότερα στη δυνατότητα αναπαραγωγής /:
Μόνο διαφημίσεις και διαφημίσεις. Πάρα πολλές διαφημίσεις, αυτό το παιχνίδι είναι σαν να μην παίζετε παιχνίδι αλλά βλέπετε διαφημίσεις.
Join & Strike Action cvqq